På Taymount Clininc i Letchwoth nord for London kan man modtage FMT behandling efter en forudgående samtale med klinikken over fx Skype.

Generelt

Klinikken er en privatklinik drevet af parret Glenn og Enid Taylor. For at komme i betragtning til en FMT behandling skal man først booke en ½ times Skype konsultation, hvor man bliver interviewet omkring sine problemstillinger. Behandlingen varer 10 hverdage, hvilket vil sige at man nok skal afsætte 15 dage, alt efter hvilken forberedelsesmetode man vælger. Behandling foregår med en slange på ca 50 cm der føres op. Det vil sige at donormaterialet kun tilføres til den nederste del af tarmen.

Hvor

Klinikken er beliggende i Letchworth, 30 minutter nord for London i tog eller en time fra Stansted via Cambridge.

Overnatning

Det kan anbefales at bo i Hitchin i stedet for Letchworth, da Hitchin er en lidt større by og mere charmerende end Letchworth. Det tager 15 minutter i bus fra Hitchin til Letchworth og derefter 20 minutters gang til klinikken.

Følgende muligheder i Hitchin kan anbefales: Premier Inn

Ønsker man i stedet at bo tæt på Klinikken, så bliver der i løbet af 2017 færdigbygget et Premier Inn hotel i Letchworth, som ligger 15 minutters gang fra Klinikken.